Saturday, 10 December 2011

Segmen: Kaki Wayang nak review blog!

 

Harry Potter Header2

Assalamualaikum!

Waaa… dah lama den tak join segmen, oleh kerana busy dengan 6 final projek untuk final semester ini aku agak susah aku nak blogwalking. Tapi di Hari Sabtu yang hening ni aku nak join jugak sebab jeles my Sweetpie a.k.a Cik Pelangi punya blog dah hampir mencecah 600 follower sedangkan beliau baru aktif berblog bulan 7 yang lalu dan aku yang aktif lebih setahun ni masih lagi terkial-kial.[mungkin kurang tips kot] Cis, hot and spicy btol awek aku ni. Aku pun sengal jugak yang pergi tukar URL blog dah kenapa? Aiyaa!

Ok la. aku dah bagitau sebab kenapa aku nak blog aku direview. Nak naikkan trafik aku yang menjunam gara-gara tertukar URL. =..=”

Objektif segmen:

  • Berkongsi idea dan pendapat mengenai blog, design dan macam-macam lagi.
  • Sebagai salah satu promosi kepada blog anda secara tak langsung dapat menambah bilangan follower anda.

Kalau you all nak join ini antara syarat-syarat berikut.

1. Sila letakkkan "Segmen: Kaki Wayang nak review blog" sebagai tajuk segmen.

2. Copy header blog ini dan letakkan di dalam entri korang.

3. Tinggalkan link entri anda di ruangan komen ini. 


Read more: http://informations-the.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html#ixzz1g6AqixkE
Comments
8 Comments

8 berkata-kata:

Sepulz said...

hi salam perkenalan dari Sepul....saya dari segmen yang sama...nice blog huh
http://shaifulazmi.blogspot.com

Encik Bedak Sejuk said...

@Sepulz

Yeah!

salam perkenalan!:D

Are_Rull said...

goodluck ya...
all da best..
hehehehe
dtg dr segmen y sma..
tp wat entri tah pape..
keep it up!

Ezad Skytech said...

Salam perkenalan bro...

semoga terpilih untuk direview...hee~

Silent Thinker said...

singgah dr segmen yg sama..
happy blogging yer!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/12/segmen-kaki-wayang-nak-review-blog.html

fared said...

hey bro, checkout my blog. btw, aku tak minat chelsea ! hahaha joke joke. xD

[k]o{q}i[n] said...

lme x singgah sini... fuhh...makin hebat blog ni

Ayiesha Sani said...

Bw kt sini:-)

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping