Sunday, 3 February 2013

Another comeback by me. Shah Alam! Peace Yoo!

 

Fuhh! Fuhhh! Tolak habuks dan sawangs-sawangs dalam blog ni. Atas permintaan Cik Pelangi, aku update jugak. Dah lama tak update serta menaip untuk blog ni. Almaklum lah aku ini bekerja daripada duduk rumah menghabiskan borass jo kan.

Orait! Why Shah Alam? Yup, I’m gonna be there next month. Prove?

dapat

Alhamdulillah akhirnya, penantian berbaloi juga. Ramai juga yang suruh aku sambung. Sebab masa ini aku da dapat tawaran kerja dengan syarikat Singapore. Gaji lumayan tapi aku tolak sbb nak sambung. Jadi la aku penganggur jap sampai naik sem nanti.

New environment, new challenges gonna be my routines nanti bila dah kat sana. Yela, bila lihat keputusan Diploma and comparing with Degree punya syarat mungkin aku terpaksa ambil balik beberapa subjek. bukan satu atau dua taw. Tak payah aku cakap berapa. tapi tak apa, janji aku dpt futher jugak sebab bila lagi aku nak sambung study bila dah kerja nanti kan?

So Shah Alam? Wait for me ya! Its gonna be a legendary…!! Peace Yooo!

notakakicagu: berbaloi bawak moto ke kereta ye? sbb aku dah serik naik moto ni. >.< 

Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

Anonymous said...

naik kaki je weyh..hahs

puteraduyong said...

semoga berjaya capai segala impian...

PenulisFreelancer said...

ko bwk diri jela wei... :O

Tedi said...

semoga sukses :)

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping