Wednesday, 15 June 2011

Welcome to my life, Cik Pelangi… :)

 

Wohoho… 2 weeks ayedy without update this creepy blog haa… Hangpa suma indu aku dak? Awat suma muka dok terkejot macam tengok cipanzi korek idung? haha, Ha…ni ceq nak habaq mai kat suma, aku dah tak single lagi. Yaa, Single no more, because aku dah jumpa Pelangi Hidup aku. Mana aku jumpa? toksah la hangpa tau noo.. Pada sapa2 yang dok tengah isi borang ‘J’ nak antaq kat aku tuh lupakan ja la, antaq pi kat orang lain no.. (pasan gile aku).

Untitled no more

Nak tahu sapa beliau? siapakah yang berjaya menambat hati batu sekeras hati langsi Jai dalam KL GANGSTER (tengah mood KL GANGSTER ni), you all semua pi kat blog ni…Beliau ni blogger jugak, tapi tak aktif sangat lah,

Aku dengan cik Pelangi ni baru-baru ja lagi pun, tapi kan, tak tahu lah, hati yang aku dah tabuh konkrit siap dengan reinforcement siap tile lagi ni pun ada jugak yang gagah perkasa mencurinya, Tahniah wahai Cik Pelangi kerana telah menghancurkan KUBU hati saya dari dicuri mana-mana perempuan. Hanya anda sahaja yang mampu mengubahnya. (macam ayat iklan pulak dah)

Aku harap beliau sudi terima aku seadanya, aku tahu beliau macam mana dan biar aku sendiri je yang tahu, kan yunk kan? XD

Malas nak cite panjang, nanti orang kate aku jiwang (padahal ye tu)…

Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

sangat setia said...

haha. rindu gi-la kt bedak sejuk!!!


cewah ! jarak jauh ea. sma2. nak tips, msuk blog setia dulu :)

Mr.CiteJe said...

Cinta jarak jauh ea.. hehehe.. sweet betul.. keh3

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping