Sunday, 19 December 2010

NEW YEAR, NEW SEM, NEW SUIT, NEW DESTINY...


LOCATION : depan lappy, restoran aliff, Bndar baru Uda, Johor Bahru, Malaysia.
TIME : 8.40pm

OK, dalam dua belas(12) hari lagi 2010 akan pergi mninggalkan kita, dan 'no more teen in my age', dan umur aku akan jejak ke dua puluh(20) walaupun hari jadi aku lambat lagi (pertengahan tahun),http://www.emocutez.com

then, aku dah mula risaukan naiknya sem baru. entah apa yang akan jadi seterusnya bagaimana mata pelajaran baru yang akan aku pelajari...hmmm http://www.emocutez.com
Susah aku nak jangka, tapi aku harap aku dah bersedia..http://www.emocutez.com

sebenarnya, post kali ini, aku cuma nak inform kat you all, yang aku baru je beli satu suit formal yang agak SMART la bagi aku, tak tahu la bagi you all macam mane kan,


http://www.emocutez.com

ok..gambar kat atas ni merupakan suit terbaru untuk SEMESTER 4 aku kat UiTM Penang,
sume brand SUAVE,

SLIMFIT BLACK PURPLE FORMAL SUIT - MYR39.00
SLIMFIT BLACK FORMAL SLACK - MYR 59.00
PLANE WHITE TIE - MYR 9.90

total semua skali you all pandai2 la kire...and this suit merupakan kesayangan aku yang baru walaupun aku tak pakai lagi...gagagahttp://www.emocutez.com

banyak lagi keperluan aku kene beli untuk sem baru ini, especially JAM ...
aku memang xboleh hidup tanpa JAM, tak kesah la jam murah ke, mahal ke...tapi yang penting jam tu menunjukkan masa dan ia tahan lama...kenela tunggu naek sem ni...sampai penang memang aku beli barang2 ni..

-JAM
-FUTSAL SHOE
-one more FORMAL SHIRT (optional)




Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

cokelatcair said...

x sabar nak tgk epul ensem hari isnin..hahaha

...Saiful... said...

huahua...

tunggu ye cik una...

it's time to change...

:P

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping