Friday, 6 May 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


image



Ok bloggers, beliau dah gegar dunia maya ini buat kali ke berapa pun aku tak tahu. =="


Macam biasa mungkin aku terlambat lagi nak join sebab duk sibok nak install COD Black Ops tapi tak boleh main...Sabor je la...


Dah2, nak join pi tekan sini, dan3..!! jangan lupa vote beliau di sini ye. Juga ada info pasal gathering besar di sana... ^^


Tarikh tutup adalah pada 10 pagi 9hb Mei 2011 ini ye bloggers.


Notakakicagu: kenapa aku tak boleh main COD Black Ops... waaa... T___T


yang bergegar,

Comments
20 Comments

20 berkata-kata:

[k]o{q}i[n] said...

join x gath..??

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

IdaNurFieyda said...

gegaarrr lg dr segmen abg ben.. ^_^
kebaboommmm!!

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mas saari said...

salam singgah...
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66

MISS QASEH SAIFUDIN said...

menggegar sampai sini..
kumpulan sama..no 3..=)

yuhanis said...

hye dan salam gegar!!

hee...anis dr grup 3 dtg gegar sini...

jgn lupa singgah blog anis plak ye...

dan anda sudah di FOLLOW! :)

http://www.yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

Golden Rose said...

salam perkenalan....singgah dr blog bro ben...kita 1 group...jom gegar...jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Ly_Tulip said...

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

...:i'm ezza haniza:.... said...

i dtg gegar budak group 3 ni and follow kamu :)

http://takkeciksgtpown.blogspot.com

mizz_aainaa said...

dtg gegar group 3..

http://aainaa4a.blogspot.com

IrfanzBlog said...

Singgah menggegar di sini!!

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
singgah sini =)

Suka suki page: Pencarian lelaki sweet & awek bertudung

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping