Wednesday, 4 May 2011

Meluat dengan button 'B'

http://www.emocutez.com
Aku makin menyampah pulak dengan keyboard aku, lagi masa typing post ni, Ini semua pasal button B aku da mula buat hal, selalu tercabut. Aduyai, WTF..! Sabor je la. Lepas ni kalau dah geram, aku just beli USB keyboard and bring it anywhere with this lappy. Macam susah kan. Bila la nak dapat MACBOOK PRO tak pun ALIENWARE M11. Boleh gaming puas-puas...

Macam mana aku nak menaip kalau button B aku seperti ni, ni pun aku terpaksa tekan macam tekan jerawat...BABY betul la ko ni Button B. =="

http://www.emocutez.com

Nak repair duit pulak, tak repair susah pulak nanti nak menaip. Dah dua tahun lappy ni berkhidmat untuk aku, dah nak jahanam dah. Huh.

notakakicagu: dah tengok lappy pertama kat dunia ni? moh tekan...

yang tensi.
Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

►AdamXis◄ said...

Assalam...waahhh keciannya...nie mesti dok taip nickname Bedak sejuk selalu.hhehehe

Terbaru►Informasi : Kenapa Entri BI BM

mySara said...

EBS...sabaq naa..dye memang suruh hang ganti lappy tue kot..hehe :P

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping