Tuesday, 24 May 2011

SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER bersama BEN ASHAARI ...

santai ben ashaari 5

Haha…Broadben ni buat segmen lagi laa.. mesti kena join sebab sambutan hangat dalam entry segmen yang lepas. So, kali ini melibatkan drama, dan aku pilih watak HAN SEOUL-OH dalam filem FAST AND FURIOUS 5 sebab beliau sangat COOL man… tapi tak tahu lah kalau broadben ni tak kenal kan sape Han ni…

207599_10150155836002631_24098842630_6744951_4411593_n

Yes… this is him. Kalau you all tengok betul2 dari FF Tokyo Drift lagi beliau ni cool jee… suka makan keropok apa ntah.

Dah2, aku malas nak melalut panjang2… Nak join mai tekan SINI atau klik pada banner…

ADIOS…

Comments
6 Comments

6 berkata-kata:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

FAST AND FURIOUS 5 wahhh best3.. Mak Dara pun pilih utkj watak film ni jugak tp versi racer perempuan tua pakai kain batik hehe

fRaMe+LenSeS said...

Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

Abdul Farique said...

Assalam Encik Bedak Sejuk , Af pilih anda sbagai watak di Nur Kasih entry filem af . jom terjah ^_^


http://www.abdulfarique.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Areliff said...

Mintak kebenaran gune name ye hik3 sekian..:)

::Mastura Zakaria:: said...

ada slot untuk bedak sejuk..hiihihi

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

ain dzaya said...

dari blog azie..hehehe

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping