Wednesday, 4 May 2011

KENAPA aku pilih nama BEDAK SEJUK...(part 2)

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum

Ya sahabat semua, ini part kedua untuk entry yang ini.

Dan masih lagi ramai yang bertanya kenapa nama samaran aku pelik sangat. So aku dah dapat balik novel ini dari kakak aku dan boleh la aku rungkai segala persoalan yang bermain di fikiran you all.

Jeng3...

Aku dah petik part dalam novel Dunia Ini Sederhana Kecil karya Bahruddin Bekri edaran PTS ONE SDN BHD tahun 2008.

Nak baca part tuh? Meh KLIK sini...

Ok, kalau dah baca jangan lupa komen. Penat aku copy balik taw...Siap citation lagi...
Lepas ini mesti ada tanya why my link name as DURIANTAKSEDAP...? So, please jangan buat aku Shitless nak menaip sekali lagi pasal durian...! KLIK je sini n jangan malas you damn it...



ini klip video lakonan penulis novel sendiri yang diadaptasi dari novel tersebut.


notakakicagu: aku nak layan CHAR KUEW TIOW ALIFF ni...entah sedap entah tidak. sat lagi aku post...

yang sejuk.
Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

cik aufa faqihah said...

haha, tu lah suke sangat pikiaq negatif ta pasal2 =="

cakap org kucing la,. along la.

ish2 :P

Anonymous said...

aq dah bace mase form 5!best2

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping