Monday, 16 May 2011

I stalk your profile by Jazz Hayat; My new favorite song… [MV]

jazz hayat

sumber gambar dari google.

Aku tak tahu nak samakan suara beliau dengan suara siapa, Anuar Zain ka? Jazon Miraz ka? Bruno Mars ka? but this guy was awesome dude. He is the Bruneian and jangan ingat negara kecil itu tak ada anak-anak muda yang berbakat taw. Selain beliau, Aziz Harun juga merupakan salah seorang anak muda berbakat yang mampu mengegarkan dunia industri. Aku tak nak cakap banyak, you alll enjoy ja la, atau maybe you all dah tau lagu ni kot. Tapi serius tak muak aku dengar banyak kali…

Fyi, aku lagi suka acoustic version (video bawah) dan dalam video tu jugak beliau (Jazz Hayat) with Aziz Harun. Agak funny video tuh bila Aziz Harun buat muka in duration 0.28… hak3…You all jangan ketawa sangat, muka-muka ini have their own secret talent in their soul. Aku ini je yang tak tahu apa bakat aku, setakat atur strategi dalam Call of Duty, Red Alert, Battlefield tu je pebarang… All Hail Bruneian… ! Keep it up bro!

Tang lirik yang paling aku suka yang ni ha…

Semua gambar-gambar you bersama si dia
Dalam captionnya kata mu aku cinta dia
Reaksi ku meluat sedih pun ada
Memang kau ini player tapi malangnya
Ku mahu kau jua..

Yeah…aku pun kadang-kadang suka jugak stalker, tapi bukan stakat stalk…malah kalau ada button ‘POKE’, akan ku klik sebelum blah dari page mereka… XD

Kalau suka boleh like fan page beliau di facebook.

notakakicagu : boleh kalah lagu faveret aku yang ni (I can wait forever by simple plan)

Comments
3 Comments

3 berkata-kata:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

mykhalis said...

pernah dengar mamat nie.. kenapa ada rumours kata dia anak sultan brunei..hehe

Anonymous said...

im a Bruneian..well ..of course he is not anak Sultan.. terlalu karut rumour tersebut.haha

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping