Friday, 28 October 2011

Facebook Site Maintenance! Tak boleh Login meyhh!

 

fb error

Kenapalah FB tak kenakan pada Cik Pelangi kesayangan aku sorang tu. kalau beliau kena kan boleh beliau study untuk STPM beliau yang akan datang ni. Tak ade lah online memanjang…. aku yang tengah free ini yang kena. Sabar je laa.. dah la nak mendownload Chuck Season 5 Episode 1 tak dapat gara-gara P1 kuota habis limit. Dah setting nak bagi laju pun samaaa je pergi dia. APTB! Nasib la FB beritahu ini just for a FEW HOURS. Aku bangun2 je da macam ni, tu pun Cik Pelangi yang SMS aku. Entah bila maintenance mula aku pun tak tahu. Unpredictable betul lah. ==”

notakakicagu: Banyaknye update entry Cik Pelangi oitt…STPM dah nak dekat tuuu… Smile with tongue out 

Comments
1 Comments

1 berkata-kata:

~ Cik Pelangi ~ said...

simpati sungguh :( byak2 kan bersabar yek ^^..biar la nk update bnyak ke, skit ke..nnti stpm xleh nk update..cuti sebulan..so, kite update bnyak2 =) senyum2..xperlu kata apa2 :P hahaha

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping