Tuesday, 25 October 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWER.


Icon copy

Assalamualaikum,
masa tengah blogwalking dari Busuk.org aku terjumpa pulak blog yang join kempen ni. So aku terjah gerangan mana yang anjurkan kempen sebegini. Bagus betul, ade jugak kerja pekdah yang aku boleh buat sambil buang masa cuti semester ni. Boleh aku naikkan follower aku yang tak seberapa. Lagipun dah lama aku tak join mana kontest apatah lagi kempen macam ni.

Kepada penganjur kempen, terima kasih la bebanyak ye…

Bagi yang nak join tuh silalah klik banner [macam tak biasa pulak eh]

notakakicagu: Baik sebelum: 29.10.2011 (12.00a.m)

Comments
23 Comments

23 berkata-kata:

Muhammad Faris 'Azim said...

Terima kasih sebab join. Luangkanlah masa anda pada bila-bila masa untuk follow peserta yang lain di link di bawah. Seterusnya menjayakankan KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS

ainna baijan said...

adekah anda pengguna bedak sejuk yg tegar???hahaha...

follow u back....380th...

[k]o{q}i[n] said...

lme x singgah sini..hai tuan tanah... dh tukar link rupenye...

Encik Bedak Sejuk said...

huitt... thanks brah sbb singgah... :D

BloomSyaz said...

datang dri kempen yg sama . heeee ~ u're followed . do follow mine if you're not mind . http://bloomsyazituaq.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-followers.html

siti hidayah said...

Datang balas singgahan dari segmen yang sama. salam perkenalan =)

birubi said...

follow memfollow...so jejemputla ke blog saya. salam kenalan
www.http:sukahkahhati.blogspot.com

shy princessha said...

salam perkenalan...
dtg jenguk dan follow sini...=)

sieyla alissa said...

salam kenal..follow cni jugak..

fierul said...

salam kenal dari saya .. datang terjah sini dari kempen yang sama ..
jemput singgah blog picisan saya :)

Nina K's Luviee said...

CUN BLOG!!! DONE FOLLOW U AND DO FOLLOW ME BACK K :) http://nina-wns.blogspot.com/2011/10/nak-tambah-follower-dan-kenalan-lagi.html?showComment=1319687693337#c7319521345973683523

Cik Rose Cute said...

segmen yg sama and follow sini..

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

NaLutdi n'iA said...

salam perkenalan..
dari segment yg sama..nice bel0g actly ..
meh la jenguk ke bl0g nadd klu sudi ..

http://gadisc0tt0nlalala.blogspot.com/

~ieda~ said...

hye...ida dr segmen yg sm jg...dtg n follow cn
naty singgah blog ida jg ya...keep in touch ^_^

ingou

-fa- said...

Salam c^^)
dtg dr segmen yg same .^^)
da follow awk & selamat berkenalan (^^,
singgah ke blog http://farahizyan.blogspot.com/ jugak hkey?
tqsm.daaa~ (",)

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

Ello..Saya da follow blog kamu..Follow blog biz sy juga, k? Dari kempen yg sama nih! http://alkhattabbatik.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Kalau ada yg berkenan di hati, bole juga beli batik online di www.alkhattabbatik.blogspot.com TQ

Ahmad Hisyam said...

Tumpang piknik kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. 10 Pemain Bola Sepak Antarabangsa Paling Kacak
2. Yoona Dipilih Artis Korea Paling Bijak
3. Jom Exchange Review Alexa
4. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee
5. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)

~ Eiya temBam ~ said...

hye..i folow u..u folo me...ok jer belog..i like..simple..
http://storyaduhh.blogspot.com

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee! belog menarik :)

datang dari segmen yg sama !. .kalau sudi join belog sye ye :)

http://afiqahfatinjohnnyorlando89.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html

Mya said...

salam singgah dari segment yang sama:) jum folo2! anyway, nice blog tau=)

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum... & Salam Perkenalan...

Singgah dari segmen sama...

Ada masa singgah My Blog... Babat87.blogspot.com...
Maaf lambat singgah...

Thanks...

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-join-kempen-tingkatkan-jumlah.html folo me back. :)

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping