Wednesday, 26 October 2011

Segmen: Ben Ashaari dan Rakan Blogger

 

Assalamualaikum ,

Olrite, macam biasa kalau nak join klik2 pada banner di atas ok.

- Blog merupakan medium untuk aku berkongsi tentang apa yang aku lalui dan apa yang jumpa sama ada dalam dunia realiti mahupun maya. Mencari kenalan baru, menambah ilmu pengetahuan juga aspek penting aku dalam berblog(SKEMA GILA AYAT). Blog aku ini tak adalah best sangat pun (humble siot) tapi aku cuba naiktaraf selagi boleh supaya senang readers mahupun secret admire readers.

- Blogger Idol?? Erm, Abang Ben? Maybe kot, HAHA (guraw bro) memey la beliau. sebab entry yang sempoi, tak terlalu formal dan banyak info boleh kita dapat. Itu blogger lelaki. Kalau perempuan aku prefer yang suka buat tutorial. Yela, perempuan ni kan rajin bab hias-hias blog ni. Tapi siapa? Aku tak pasti sebab ramai yang buat tutorial2 ni. 

Penat jariku sudah. Happy blogging mate!

notakakicagu: Ayat perlu skema kerana bulan ini bulan BAHASA KEBANGSAAN. Kan? (Betulkan hamba kalau hamba tersilap)

Comments
23 Comments

23 berkata-kata:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

QasehSuci said...

salam kenalan...Qaseh dtg singgah dan follow...(^-^)betul tu...bulan nie bulan budi bahasa budaya kita...

Syafiq Ahadin said...

Salam singgah dari saya, Syafiq Ahadin . :D

Afaf CyNofa said...

singgah dr segmen abg ben..(^___~)

nurul nadia said...

singgah sini dari segmen abg ben ^^

nurul nabila bt medan said...

hye ! dri segmen sma ^^
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

cikpjaz said...

Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

izamin said...

selamat berkenalan :)
saya dari blog abg ben :)

wanie wonek said...

singgah sini jugak. sudah follow kamu ea .. jom singgah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

SoLy SoLicious said...

terjah ^^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging (^__^)v


http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Yup, bulan ini memang Bulan Bahasa Kebangsaan! :)

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

cik eyqa :) said...

jalan-2 dari segmen abg ben :) jom ikod eyqa jalan-2:) btw , da follow da ..
http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

anGah said...

wow.. huhu

Adeq Yoe said...

salam perkenalan !

http://storyofbudakjambu.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

Tiramisu Fatiema said...

singgah sini..alam kenal

Lyana M said...

follow here dr segmen Ben Ashaari.
slmt berkenalan.

htpp://i-love-the-way-i-am.blogspot.com

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

syahirah said...

salam perkenalan :))

sggh dr segmen
kalo der kelapangan,
meyh la sggh blog sy yer :)

http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping