Tuesday, 18 January 2011

Blog baru P'CES...coming soon


LOCATION: Depan Lappy, 313, Pangsapuri Idaman, Taman Pauh, Permatang Pauh, Pulau Pinang.
TIME: 20.20 Malaysia Time

Bismillahirrahmannirrahim...

Salam 1MALAYSIA you all semua, hari ini EBS tak nak taip panjang sebab tangan agak keras sebab baru je bancuh konkrit petang tadi dekat MAKMAL STRUKTUR BERAT bersama Encik Hijau dan rakan-rakan seperjuangan yang lain. Ditambah lagi dengan luka kat jari manis ini, tak tahu lah kenapa, tetiba je luka, dari semalam lagi,... huk, serius penat kot bancuk konkrit ni,...so JANGAN SAMAKAN BANCUH KONKRIT DENGAN BANCUH KOPI, NESCAFE, OR MILO, OR What ever...

(penat da taip ni)

+++++++++++++

Ok lah, hari ni juga Persatuan P'CES (PENANG CIVIL ENGINEERING SOCIETY) ada buka booth sempena EXCCEP UiTMPP untuk pendaftaran persatuan bagi mahasiswa serta mahasiswi sekalian...

Dan kita skip dulu cerita pasal tu k, EBS nak cerita ketika sedang melayan pelajar-pelajar yang nak daftar, EBS ada berbual dengan BEKAS PRESIDEN P'CES a.k.a ABG NAIM, dan dalam perbualan tersebut beliau ada mencadangkan beberapa perkara baru yang boleh menaikkan nama P'CES.

Antara salah satunya ialah, membuka blog baru P'CES dan beliau (ABG NAIM) mahu EBS menjadi ADMIN or PENULIS untuk blog tersebut, begitu juga dengan page P'CES di FACEBOOK, dan jikalau you all tengok EBS ada create BADGE PAGE untuk P'CES dekat sebelah ini, pandai2lah cari k....:)

EBS selaku bekas or mantan EXCO MULTIMEDIA DAN PUBLISITI (MdP) P'CES semester lepas akan menjalankan proses tersebut (membuat blog baru P'CES) akan menjalinkan kerjasama dengan EXCO MdP yang baru untuk sama-sama menjayakan proses tersebut.

Jadi, kepada anda terutamanya pelajar CIVIL ENGINEERING dekat UiTMPP, boleh lah berikan pendapat tentang apa yang perlu kami letakkan di blog baru yang akan datang ini, supaya fungsinya akan lebih berkesan dalam menjalinkan hubungan antara pelajar dengan pelajar serta Fakulti Kejuruteraan Awam juga dengan kami sendiri ...

Diharap kerjasama dari anda untuk memudahkan urusan kami untuk mengurus anda...

Majulah P'CES untuk UiTMPP
Nota kaki : Nantikan entry terbaru EBS tentang CONCRETE MIX DESIGN yang agak rumit dan memerlukan tenaga yang banyak untuk melaksanakannya...(nak je post skrg tapi gambar tak cukup)...



Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

kecik_sarah said...

beb.. hebatnye kau. siap wt utk kw nye society ag. aq suke gler blog kw yg dah tukar byk2 kli ni. improvement btol. nt ajar ae. mekasih. :)

Anas Saufi said...

aku nak jadi author!!!!

aku janji aku behave!

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping