Monday, 24 January 2011

Video terbaik untuk remaja yang gila nak kahwin...


Bismillahirrahmanirrahim.

As salam 1Malaysia.

You all pembaca ni rata-rata dah kahwin belum, atau tengah bercouple, atau masih single dan sedang mencari (kira dah tahap wajib la or despreate). HA...la ni ceq nakhabaq mai sikit tentang kahwin..., (ceh, tukaq loghat lak)...

Masa EBS tengok video ni, SERIUS best gila, memang sesuai untuk anda-anda dan anda yang sedang bercouple or yang tengah sangap nak kahwen sangat...ustaz ni punya cara cakap memang terbaik, lawak pun sempoi jaa, orang utara lah kan. dan nama beliau ialah

USTAZ JAMNUL AZHAR,


Dalam video ni beliau ada mention pasal Al-Ba'ah (maaf jika silap), ia tentang keperluan seorang wanita yang wajib dari suami iaitu

  • sebuah rumah,
  • satu tempayan
  • satu gayung
  • dan satu bilik tidur,
Wah, sungguh sederhana Islam kan, itulah antara keindahan dalam agama Allah ni kan. EBS memang suka tengok video nih, sampai replay berapa kali pun still nak dengar lagi, biar lekat dalam kepala. HAHAHA...(cool, cool) ehem2,


Ok, EBS tak nak cakap banyak, You all Enjoy la video ni eh, ambil iktibar sekali, terutama pada yang da SANGAP nak kahwen or dah sampai tahap wajib tuh...hee



amacam...? best tak...?

JANGAN LUPA KOMEN YE... :D

nota kaki: rasa cam nak masuk minang cik wanie terus jew... :P


Comments
1 Comments

1 berkata-kata:

♥cik mySara♥ said...

best video ni.
doa2 moge EBS kawin cepat.hahaha
:D

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping