Friday, 21 January 2011

Facebook Fan Page Blog EBS 24/7 dibuka....

Location: depan Lappy, 313, Pangsapuri Idaman, Taman Pauh, Permatang Pauh, Pulau Pinang,
Time: 20.00 Waktu Malaysia.

Bismillahirrahmanirrahim...

Ok, mood kali ini agak kacau sikit sebab cik wanie suke menjeleskan EBS dengan entry terbaru beliau... haha (MAIN-MAIN JE) its ok lah, tak ade ape-ape pun EBS nak jeles sebab kami ni just TTM (teman tapi mesra) je.


+++++++++++

Ok lah, sebelum ini entry pasal pembukaan Kaunter Pertanyaan EBS kan? Kali ini pulak EBS dah pun selamat merasmikan Office Headquater(gila perasan) a.k.a FAN PAGE dekat Facebook. Dan dengan tindakan bijak sekali lagi EBS dah pun letakkan widget untuk you all 'like' atau pun terus ke EBS HQ , dekat sana juga disediakan kaunter pertanyaan selain dari cawangan FORMSPRING punya. EBS tahu yang you all pun selalu on9 FB 24/7 kan? macam la ceq tak tahu noo...agagaga...

EBS sebenarnya tak mahu buat lagi fan page ni, tapi disebabkan nafsu, (ahaha) tergoda juga akhirnya (ish3, lemah batin ni) tapi tak pe lah kan, demi blog yang tak seberapa ini, ku buatkan juga lah, untuk you all juga...hee

1ST FAN SAHAJA YANG AKAN MERASMIKAN FAN FAGE INI
, ADAKAH ANDA ORANG PERTAMA...?


Dan ENTRY-ENTRY terbaru juga akan di 'share' melalui HQ tersebut untuk meningkatkan lagi traffik ke blog EBS yang tak seberapa ni... harap-harap you all join 'like' lah ye (kalau sudi) huhu
sebab EBS blogwalking tadi average ramai yang ada FB FAN PAGE sendiri, so teringin juga lah kan, dan beginilah hasilnya. :D

nota kaki: Sudi-sudi lah ke PAGE baru EBS k...ASSALAMUALAIKUM...:))

Comments
3 Comments

3 berkata-kata:

DibaHadzim said...

diba nak like fan page EBS , tapi tak dpt click pon kt sini . sile lah like fan page belog diba pulak if sudi ;)
http://www.facebook.com/pages/Belog-DibaHadzim/136307729765914

DibaHadzim said...

diba dah dapat like dah page tuh !!! heee ;)

...Saiful... said...

hee..thanks diba...

EBS dah pun like fan page diba...

dun wury lah...hee

thanks bnyak2...:D

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping