Saturday, 16 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...!!!

image

Assalamualaikum, this awesome man buat segmen gegar blog lagi, gegaq tuh jangan sampai tsunami bro... and fyi tarikh tutup sampai 17-04-2011 (Ahad). Aku saja join sebab tengah boring, semangat nak study tu dah ada cuma nota aku pulak boleh hilang, hampeh betul. Sabor je laa awok ni...

Pada siapa nak join tuh sila klik INI. dan aku rasa you all da biasa dengan segmen2 yang common dari beliau kan...

notakaki cagu: awok rasa nak tough macam BRO BEN laa, jeles awok... :P

yang keding,
Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

akutetapaku.com said...

hye...

gegar..gegar..gegar..!!!!
gegar d sini...
terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

.: noor badriah :. said...

gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping