Sunday, 17 April 2011

He will never have a girlfriend, but...=="

Mereka yang tersenarai dibawah memang mula-mula macam geek or nerd dan ada tanggapan yang mengatakan mereka tak kan ada girlfriend sampai bila2 pun. But they are not that stupid. Dengan sedikit tranformasi time by time, dapat menyahkan tanggapan negatif tersebut. Yup, memang tanggapan tersebut salah hinggakan sekarang mereka menjadi kegilaan ramai wanita. Moh kite bakoo...


He’ll Never Have A Girlfriend

He’ll Never Have A Girlfriend

He’ll Never Have A Girlfriend

He’ll Never Have A Girlfriend

He’ll Never Have A Girlfriend
http://www.emocutez.com
Ko tengok...sampai termuntah si orang lidi tu...

YANG ini aku rasa akan buat you all puke jugak kot....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

http://www.emocutez.com

Notakakicagu: yang last tu khas dari Malaysia...

yang edit

Comments
7 Comments

7 berkata-kata:

alyana hamdan said...

ahhahahaha...
tak boleh blah picca abg y lidah terjelir tu..
xsuke3..
:P

aNis sHazLiN said...

wo...player malaysia tu hot...nak kenal blh? hahaha

Taufiq Wr said...

hahaha..memang klaka..aku pun nak buat macam ko buat ah..hahaha..x ah..gurau je..aku memang x layak ada gefren..

Encik Bedak Sejuk said...

yana: haha...weekkk

anis: boleh2...borang banyak lagi...:P

taufiq: atoi...aku pun tak layak, tapi rupa xpenting der...janji hati taman... :D relax k...kite same2 SINGLE...:)

izzati wanie said...

sape ckp org nerd xde girlfriend???
huhu..dlm diam bs meminati org nerd..tp EBS ni x nmpk msm nerd pun..ahaks3

Cik Ladies said...

yang jelir lidah tu gerenti tak de gurlfrend.. hahaha.. tapi yang malaysia yang terbaik tu.. =P

cik aufa faqihah said...

erk > EBS SKEMA ke ? sebok aje nak tiru orang =="

hahaha, tapi ta semestinya ta pakai cermin mata ta skema, cer tgk sezairi sezali, pakai spect tapi ta nampak nerd pun :P

picca yg last tu pling ta bleh blah ==" -nightmare-

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping