Sunday, 24 April 2011

Selamat tinggal cermin mata, Hai contact lens.



Ada yang cakap suka tengok aku pakai spec, ada yang kata aku lagi semart kalau tak pakai spec...Entry sebelum ini, senang kata semalam tentang accident spec aku pecah akibat kena pijak dek kaki aku ni, aku ada kata yang aku nak beli contact lens, ye contact lens, sebab aku malas nak buat cermin baru yang agak mahal kos nya. So dalam tengah hari tadi aku belilah sepasang contact lens yang sebulan punya dengan kos rm25!! Jenama tak lah femes mana, tapi dah yang 3pasang rm60, aku ni dah malas nak simpan, nanti hilang entah kemana. Aku ni tak suka pakai spec, tak caya...? tekan INI..!

contact lens (dalam blue case) akan menggantikan spec aku yang rosak...

http://www.emocutez.com
Ada gak dia offer aku solution dengan harga rm13 without casing, pikir balik kalau aku beli mana aku nak letak contact lens aku ni, dalam kocek..? so aku decline offer tuh then beli jela contact lens. Member aku kata ada solution yang siap sekali dengan casing, then aku pergi kedai lagi satu. Actually, kedai nih aku dah pergi mula-mula, tapi dia tak jual sepasang, then datang balik just nak beli solution yang siap dengan casing.

Next time aku nak try color contact lens, maybe yang hazel kot, tengok lah kalau fulus masyuk... Baru lah bunga-bunga cuci mata tengok aku... HAHA...

http://www.emocutez.com
yang memang smart

Comments
3 Comments

3 berkata-kata:

nur anis said...

walaupun pakai lens, spec tetap penting. sebab pakai lens ni leceh..kalau pakai spec, baring-baring boleh tidur dah..huhu

Flow Cahaya Jannah said...

kalau saya la, saya lebih rela pkai spek. takut nk pkai lens sbb takut tnggung risiko huhu..

sleepycatz said...

haha~!!
time nak exam laa spec buat hal~!!
petanda kowt...haha

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping