Friday, 15 April 2011

Kad Pengenalan Perdana Menteri Malaysia...Cool !


Aku baru je habiskan assignment ECG tadi, tetibe rase nak update blog, sory guys for late update, aku busy gile, ni pun bersengkang mata ini untuk you all taw...huuu...

Oklah terus pada entry, ini antara koleksi kad perngenalan hits terbaik orang veteran yang bukan calang-calang taw, ini semua kepunyaan Pemimpin-pemimpin yang pernah memajukan negara hingga ke saat ini, COOL kan...? ^^

Kad pengenalan Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj

Kad Pengenalan Tun Razak


Kad Pengenalan Tun Hussein Onn


Kad Pengenalan Tun Mahathir Mohamad


Kad Pengenalan Tun Abdullah Ahmad Badawi

http://www.emocutez.com

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

errr...kecuali yang ini....

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com


yang kagum....
Comments
6 Comments

6 berkata-kata:

Cik Itam @ ira said...

gambar y ni last sekali 2 mmg xleh blah... hahahaha

tp encem2 jugak mantan2 PM kite erk

Amirah Adnan said...

wahh.. baru first time tgk ic dyeorang! erk, yg PM skang mane?hehe

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : PeRGGHhhhH!~ DuLoo GNe KeRTas BiaSa Je... SKanG SiaP LaMiNaTe LaGi...

cik aufa faqihah said...

cute nye mantan2 PM kita masa2 muda
huhu, nice la ^^

Khairil said...

IC last sekali tu memang tak leh blah..itu IC tipu punya..pengundi hantu...

Magrib said...

tun hussien onn mcm sorang pelakon inggeris.. apa dah nama dia.. lupa da.. erm.. mcm pelakon hindustan pown ada.. erm... apa apa pun.. nice info beb.. tq

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping