Wednesday, 20 April 2011

Blog punya pasal, aku tetap update walau esok nak FINAL...

http://www.emocutez.com
Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Esok aku dah final exam sepertimana yang aku inform dalam entry ni, tapi aku tetap nak update blog, malam tadi struggle sampai pukul 4. Blog punya pasal, aku nak update juga pagi-pagi ni. Esok aku akan hadap paper ECW atau nama penuhnya BASIC FLUID MECHANICS. Aku harap aku dapat jawab dengan tenang InsyaAllah. Dan ini akan berlanjutan sehingga 29-04-2011 dengan kertas akhir ECS atau Mechanics of Structure.


Selepas itu barulah aku akan terus balik ke JB, bersama keluarga yang tercinta. Yeehaa...!
Aku tak boleh suka sangat, tapi takpe, aku baru lepas call my wonderwoman and my ironman untuk mohon restu mereka. Harap-harap dengan restu dan doa mereka aku dapat capai target aku insyaAllah. You all jugak doakanlah rakan mu yang dalam perjuangan menuntut ilmu ini ye, moga dengan doa dan jasa baik you all akan dibalas dengan rahmat Allah S.W.T. Sayang you all lah...
http://www.emocutez.com

Ok lah guys, tak nak buat entry panjang-panjang, nanti makin typo lak. Nak sambung study ni.
http://www.emocutez.com

notakakicagu :: pada yang nak final tu GOODLUCK ye, agi idup agi gelaban..!!!

Struggle for pleasure,
Comments
3 Comments

3 berkata-kata:

Syuk Ry said...

gud luck tok final...

alyana hamdan said...

gud luck abg...
=)
ermm...sempat lagi speaking sarawak..hehe...

dhilla nazli said...

all the best.. jangan tensen2 ukie..
yeay!! ahaha

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping