Saturday, 16 April 2011

Movie list yang wajib tengok cuti SEM nanti...!! (3 trailers)


Ok, aku nak update jugak kali, walaupun sepatotnya aku kena study kerana Final Exam IS JUST AROUND THE SELEKOH MAUT ...tapi bila aku bukak paper semalam (semalam...?) aku tersentap hati mak nak...rupanya ada 3 movie best yang aku rasa sangat COOL!!! Ianya wajib ditonton seisi keluarga( bila aku berbini lak) dan ini dah membuatkan penyakit MOVIEholic semakin menusuk jiwa mengalahkan EXAMaholic (ada ke...?) yang patot diterapkan sempena Final ni...

=======================================================

First of all aku nak tengok nih seba dia keluar dulu... : FAST AND FURIOUS 5 (5 MEI 2011)


sebab aku nak tengok : ada Vin Diesel, Paul Walker, dan yang paling aku minat THE BATU a.k.a Dawne Johnson doh...mereka ini AWESOME gileee...dan aku salah seorang penggila kereta walaupun aku masih tak ada kereta, nak tahu kereta idaman aku...? klik sini dan sini jugak...action yang disajikan aku rasa macam nak bagi 9.5 over 10 even aku tak tengok lagi....dush3!!! kebabom...!

Second...! : KONGSI (12 MEI 2011)


Sebab aku nak tengok: Waa...mamat ni stail...hero malaya kot walau dalam cite ni beliau cakap siam. (yeke..?) Aku kena tengok, sebab aku nak compare antara trailer yang gempak dengan movie yang sebenar macam mane, awat? tak caya? lu langsi maa...mau kain langsir kaa... beli kt kedai sana laa.. (konon gangster guwa kan)

Third...! : Pirates of Carribean : The Stranger Tides (19Mei 2011)


Sebab aku nak tengok : HA.... fyi, aku ni memang peminat Johny Deep dan always wish that aku nak jadi semacho beliau, COOL dude... dan PoC 4 kali ini aku baru tahu dari housemate aku yang ia akan keluar lepas kami habis final, ermmm mesti penuh panggung kot nanti, serius. Aku agak lupa jalan cerita yang lepas-lepas sebab aku asyik perhatikan Penelope Cruz yang mantop tuh.. (kantoi) ehem2... dan semestinya movie ni wajib tonton. kanak-kanak bawah 13 dilarang tonton sama sekali...

=======================================================

Agak malang jugak bagi aku sebab aku tak ada siapa nak ajak untuk tengok wayang, yela,,,SINGLE la katekan, tapi kalau single lagi better kot sebab aku boleh ajak siapa je aku nak tak kira lah awek orang, bini orang, mak orang, dan sebagainya, mmuahaha..jahat seyh aku, (hanya gurauan semata,)
http://www.emocutez.com

notakakicagu: bila nak habis final ni oitt...!! (study pun tak lagi)

yang tak sabar,

Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

ainina jelani said...

yey, cuti. same lah kite. nk tgk movie ';p

whitelover said...

pirates tu cm menarik

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping