Saturday, 30 April 2011

Final dah habis, nak upgrade blog pulak... Coming Soon....


Final baru je habis semalam, then hari ini aku akan balik JB, So paham-paham jela, rumah aku kat sana tak ada internet, macam biasa aku kena pi restoran aliff kt Uda untuk online, sebab kat sana ade wifi free,
Tapi dalam cuti ni aku da decide nak upgrade blog ni, nak tukar templates or whatever,
sebab aku rasa banyak prob dalam blog aku kot,

So bloggers, siapa yang rasa ada masalah or nak kritik blog aku silakan, komen box k,
jangan nak mencarut, aku cepoke ko nanti.

Oklah, nak kemas baju ni, aku nak mintak maaf sebab dah lama tak update, aku final la... ni baru habis... so dengan hati yang pasrah, aku nak upgrade kasi simple ini blog, dah berat sangat.

notakakicagu: you all rindu aku tak? haha

yang merdeka,
Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

SiS NaD said...

SaLaM iNCHiK BeDaK SeJuK...

LoR... DoK UDA Ke? MeH DaTaNG uMaH SiS uNtUK WiFi YaNG FRee GaKS!~ SeKaNGKaNG MoNYeT Je KoT!~ (^_____^)V

Ini Kisah Tia said...

yup2 ! banyak kena baiki ni .. hehee ..

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping