Wednesday, 9 November 2011

Battlefield 3 dan COD: Modern Warfare 3, The Awesomeness of War.

 

Assalamualaikum,

Aku rasa ramai blogger yang kaki game, aku rasa lah, dan mesti antara you all yang dah pernah main game ini. Battlefield 3 dan COD ataupun Call Of Duty Modern Warfare 3, merupakan game terbaru dari Electronics Art dan Activision. Masing2 merupakan game perang yang sangat popular dalam arena permainan video dalam semua kategori platform.

 Battlefield-3-image

Aku belum pernah main lagi sebab spekulasi laptop yang agak mengecewakan aku untuk main games yang memerlukan grafik yang tinggi serta memori yang besar. Sabar je lah. Setakat ini aku just main Battlefield 2 dan COD: MW1 dan dah bosan aku melayan. Ok, ini antara footage yang dari dua games yang aku sebutkan diatas. Dan bagi kaki games yang dah main games ini, sila komenkan pendapat anda games yang mana paling best sebab aku dah kata aku tak main lagi.

Call-of-Duty-Modern-Warfare-3-2224

Bagi aku Battlefiled 3 sangat teliti dari segi grafik, dan COD MW3 juga tak kurang dari segi jalan cerita. ermmm….Kalau nak main ini, kena laptop baru jugak laa…

battlefield-3-1

BATTLEFIELD 3

Call-of-Duty-Modern-Warfare-3

COD: MODERN WARFARE 3

Bagi aku jugak, COD MW3 ni algi awesome dari BF3, you all macam mana pulak?

notakakicagu: amacam? sila komen… Smile

Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Lum pernah main game ni lah bro..

Selama ini, main counter strike je hoho..

Anonymous said...

Kalau rase nak main BF3 or MW3 guna laptop, lupakan je la.... rendering graphic diorang pakai Engine Frostbite 2 bro.. Laptop? hahahaha

razak slurpy said...

anonymous,,aq rase ad la laptop yg canggih main game upe gini siap dengan 3d nye skali,,alienware nvidia geforce gtx580m,kalo main mmg pueh aty oh!,,aq pon layan game pakai laptop,,cume layan mw3 je,,gempak laa,,and aq rase mw3 lagi gempak and selamat dari bf3,,sbb,,bf3 ni ad sikit unsur2 hina islam di tehran (iran) smpaikn game ni haram di jual at IRAN,,

noBODY said...

alienware m18x sli
nvidia geforce gtx580m
Engine Frostbite 2.0 dirext x11
8gb ddram
intel core i7 up to 4ghz
physic x 3d
and it is a laptop,,:D

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping