Thursday, 10 November 2011

Segmen | HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

 

GemarBlogwalk300

Assalamualaikum dan salam Satu Ummah!

Macam biasa klik pada banner untuk sertai.

Nama aku sebagai blogger: Encik Bedak Sejuk [kenapa? klik sini Part1 | Part 2]

Tahun mula berblog: 6-2-2010

Target blog aku:  Mahu blog aku dibloglist oleh semua blogger dan menaikkan kembali nama blog selepas menukarkan URL. Pageview menurun jatuh seperti kejatuhan mata wang Eropah. Sangat2 sadis.

Baik sebelum :13 November 2011 ..... jam 10 pagi.

notakakicagu: Sudi2lah jadi follower aku ye… nanti aku bloglist kan blog you all… adios!

Comments
7 Comments

7 berkata-kata:

Arol Mubin said...

Blog nie dah ada dalam bloglist Arol Mubin. Tengok di sini - http://haisayaarol.blogspot.com :) Semoga target 2011 EBS tercapai!

Entri terbaru :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/11/top-10-contest-daniel-adie-sispa-tolong.html

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Menarik ni...nama blog tak ada pulak ni bro hehe

HafizRahim said...

jalan2 dari segmen yang sama.=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

PeJuAnG CinTa said...

follower ke 450 ~ gegar sini dari HH

[PCL] said...

salam singgah dari segmen yg sama...insyaallah niat yg baik akan berhasil meletakkan anda setanding dengan blogger terkenal....moga sukses.

shiema sufian said...

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
Jom ke blog genk pula

MINTA TOLONG KOMEN ENTRI INI KLIK SINI

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping