Thursday, 3 November 2011

Segmen lagi! | Pencarian Blog Follower bawah 500 by GenkCorner.

 

vv

 

Assalamualaikum. Haa.. segmen kedua aku join bulan November Rain ni. Jeles aku tengok Blog Cik Pelangi makin Hot dan Spicy, nasib la awak comel sayang oit. Untunglah makin ramai follower. Haha. Tapi tak boleh lawan blog ini ok.

Macam biasa you all tekan banner dan ikot syarat-syarat penyertaan. Aku malas nak taip kat sini. Nanti dakwat habis lak. huahuahua…

Bukan sekadar nak mencari follower atau naikkan traffik, saja nak berkenalan dengan blogger lain. Padahal dari satu segmen ke satu segmen yang lain, blogger tuuu jugak yang kita jumpa. tapi pa da hal.. Dunia ini sederhana kecilWinking smile

Happy Blogging mate!

notakakicagu: URL punya hal blog aku menjunam jatuh… ==”

Comments
8 Comments

8 berkata-kata:

Cik Lobak Lobak said...

dtg dari segmen yg sama .. heyhey

YaYa said...

segmen-lagi-pencarian-blog-follower
-yaya-datang-jenguk2-

ChuiitChuiitDoll said...

Datang sini ^^
Done follow :-D

cik ara said...

mari le kiter folow memfolow!
jgn lupe folow k!

Cik Eykaa said...

follow awk dari segmen yg same :')

KiMiE said...

Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

Arol Mubin said...

Arol tak boleh join segmen nie. Betul tue! Sekarang nie segmen semakin banyak dan yang join blogger yang sama jek. Hehe. :D

# Entri terbaru :
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/11/pemergianku-hanyalah-seketika-bukan.html

Adik ChoChopper said...

Yeahh! Adik Chopper Follow Sini Dari Segmen Yang Sama! Rajin-Rajin Datanglah Blog Adik Hee.. =)

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

Jemput Join Contest Adik Sekali~ ^_^

http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping