Sunday, 20 November 2011

Sampai Penang sudeh…

 

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum…

Pagi ini aku baru je sampai Penang dalam pukul 5.30 terus mesej Cik Pelangi, sampai dekat rumah sewa dengan penuh mengantok tapi aku tahankan jugak untuk solat subuh dan kemas barang-barang, kalau aku sampai awal semalam ke xde la kelam kabut macam ini. Pukul sebelas nanti dah kena pergi daftar NR (non-Resident) di Dewan Makan Kristal. Kompem lepas itu pergi lunch.

Aku tak sempat nak jamah apa-apa bila sampai dekat stesen Butterworth. Aku just nak balik rumah untuk berehat walau dah tidor lena dalam bas (nyenyak ke?) Sakit kot badan aku. Nasib la aku dah standby cokelat. Nyum2…


Picnic cokelatPicnic cokelat 2

Nampak sodap kan? Tengok tu.… FUUUUU! Lagi pun abang aku yang rekemen cokelat ini. dia pun minat cokelat weyh… haha… so do me. Sebab cokelat ini boleh hilangkan stress dan kalau tak silap dia memproses hormon untuk kita happy, ye kot, aku bukan pandai sangat bab biology ini. hehe… yang ini lagi best….

picnic cokelat 3Sedap tak sedap tak! Abang aku kata cokelat dia PURE! tak macam cokelat lain yang terlalu manis dan bahaya untuk kesihatan. Aku tak nak hilang kaki kena kencing manis! Tak sanggup woo. Nak pakai lama tuuuu…

Cik Pelangi sayang, jangan jeles ok! Smile with tongue out

Notakakicagu: Lepas ini wa nak cuba eskim Magnum almond pulak… ngidam thou! Nak makan Tutti Fruti tak mampu… haha

Comments
6 Comments

6 berkata-kata:

Nurul ain said...

sedap ke coklat tu?? tak pernah jumpa pun >,<
Inspirasi Nurul Ain

~ Cik Pelangi ~ said...

cehhh !! sje je kn..xpela, nnti suh mak beli toblerone :P mngidam sblom nk exam esok..nk ajak mak mkn tutti fruiti gak la ptg nnti :P

P/s : xpernah jmpa pon coklat tue..ce pos kn coklat tue..hehehe

Encik Bedak Sejuk said...

@~ Cik Pelangi ~

haha...yang i tau kluang tak de tutti fruti, kat jb bru ade... lau nak tunggu i k... :P

Encik Bedak Sejuk said...

@Nurul ain
ade2... ce cari kat 7e... :)

~ Cik Pelangi ~ said...

ok..i tuntut k lpas u hbs dip nie :P lau x ciap u !! hahaha..lau kt klg xd, i ingat nak bkk business tue lps stpm nie..u stuju x? hahahaha..LOL

izzana said...

masyaallah buat terliur je la dp coklat tu. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping