Tuesday, 1 November 2011

Segmen lagi!! | Lulu Pages Ajak Blogwalking.

 

#header lulu

 

Ok, macam biasa klik lah banner dekat atas. FYI, ini adalah segmen pertama yang aku join untuk bulan November. Dan entry ini jugak menjadi entry pertama untuk bulan ini. (Apa yang heran sangat) 

Segmen ini dari Cik Lulu Pages yang jugak peminat Chelsea! Yeah! Tengok lah doodle yang pakai jersi True Blues tu..Comel kan? Aku suka perempuan pakai jersi2 chelsea ni. Kiut tho!

Blogwalking merupakan salah satu langkah untuk menaikkan trafik dan follower ke blog, dan semua blogger dah pun tau pasal ni. SAJA NAK PANJANGKAN ENTRY. Aku banyakkan join segmen pun sebab aku naikkan balik blog aku yang baru je tukar URL . Agak menyesal juga lah. Dari http://www.duriantaksedap.blogspot.com ke http://www.encikbedaksejuk.blogspot.com yang menjadi bualan setiap blogger dan chatter yang visit blog kenapa aku kata durian tak sedap.

So, happy blogwalking and happy November!

Notakakicagu: Tukar URL tak bermakna aku telah sembuh dari alahan memakan durian. 

Comments
13 Comments

13 berkata-kata:

Tentang Kita said...

salam, linniey dtg dr segmen yg sama

jalan2 kt sini jap

http://azumylini.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

cikumi_violet said...

dtg meredah singgh cni..hehe.. jmputn singgh..

http://violetulip93.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

shiema sufian said...

sheima singgah sini dr segmen yg same. jom singgah dan follow shiema :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

TiTi said...

aloha! singgah dari segmen lulu juga, i follow~ :D

miss Aresheqyien said...

Salam.singgah dr segmen yang sama..
kiter dh follow...jom singgah belog kiter

ctie anis said...

bw dari segmen sis lulu..:))

emma dangdut said...

same segment :)

http://dangdutmaniac.blogspot.com/2011/11/lulu-caldina-ajak.html

c nana said...

terjah sni dri segmen yg sama.. hepi blogging yah! :D jom terjah blik hee..


http://mizznana11.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

♥ MiZ NaBieLa ♥ said...

singgah dari segmen yang same...sudi2kan la menyinggah...salam perkenalan ^^,

http://ielaynna.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

Ahmad Hisyam said...

Datang BW kat sini...

Entri menarik di blog light|shadow
1. Cristiano Ronaldo Atlet Paling Popular Di Facebook
2. Blog Mereka Super Ohsem! (Episod 2)
3. Lagu Best K-Pop (Episod 4)
4. Jom Exchange Review Alexa
5. Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

hira said...

terjah dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

ceriteraliyana said...

yuhuu!! tinkerbell terbang2 sini dri segmen yg same =_+

sj said...

hai ... dr sgmen cik lulu ... nk nek vespa ... jom singgh blog sj ... (^^)V

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping