Thursday, 10 November 2011

Segmen | Final Hope, Santai Blogger!

 

santai blogger

Comel betul banner kat atas ni kan, ini adalah segmen dari mentega-terbang (terbang??) dan you all boleh klik banner kalau nak sertai dan ikuti syarat-syarat yang ditetapkan penganjur..

Dalam segmen ini, beliau ada tanya kenapa kita pilih URL kita.[takkan URL dia pulak kan] dan aku pilih

http://www.encikbedaksejuk.blogspot.com/

Aku rasa aku dah post pasal kenapa aku pilih URL dan nama Encik Bedak Sejuk ini. Dan kalau anda rajin sila klik pada link di bawah…

KENAPA AKU PILIH NAMA ‘ENCIK BEDAK SEJUK’

PART 1 | PART 2

Dan untuk segmen ini jugak aku nak poke

Cik Pelangi dan Diba…

notakakicagu: dah singgah tu jangan lupa tinggal jejak yee… follow sekali pun takpe.. tapi kalau dah follow bloglisting kan blog ini sekali ea…adios… heee…

Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

Cik Bambam said...

Datang ziarah dari ahli kumpulan 7!! :D

Terjah jom!: Cik Bambam punya stori
Terjah jom!: Belog giler GA & Contest

fieda said...

Saya dtg baca entry...Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Muhammad Faris 'Azim said...

Dah singgah sini dan follow. Jom follow sana kembali. Klik link untuk melawat dan follow blog saya. Segmen Final Hope | Santai Blogger di Terjal Bicara

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

datang melawat sini :)
sy dari group 3.

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput singgah blog saya :)

*dah click2 awak punya !

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping