Thursday, 10 February 2011

Another princess to be...BMW X6

Bismillahirrahmannirrahim...

Salam sejahtera buat you all sekalian. Terima kasih kerana sudi BW dan jadi follower EBS.
Moga-moga you all sehat-sehat lah ye.

Masa ini EBS memang sedang menyengkang mata untuk meng'update' lagi satu entry. Tengok tajuk pun pada follower setia mesti dah tau.... EBS dah mengimpikan untuk memadukan AUDI A4 dengan pujaan hati lagi sekor ni..

Ok, sebelum ini EBS ada cerita pasal salah sekor princess to be (AUDI A4) dan pada yang belum baca sila ke sini.
===============================
-reka bentuk yang AWESOME,
-prestasi mengagumkan,
-interior serba mewah,
-performance yang RARE,
==================================

Antara salah satu sebab EBS terpaksa memadukan AUDI A4 dengan princess lagi satu ni

dan beliau adalah



design awesome


interior mewah

engine memikat

BMW X6,

AWESOME kan...?

Extremely cool, tapi harga dia masih lagi EBS tak check, sebab agak lazy sikit, dan EBS ada snap screen tentang technical data untuk BMW x6 pujaan hati ini...


Maaflah,gambar agak kecil, pandailah you all zoom k....tak pun boleh ke Malaysia BMW site untuk info lanjut.

Mengenai dapatkah EBS menjadikan impian beliau untuk drive kedua-dua princess ini, hanya Tuhan yang menentukan, kata orang, apa yang kita mahu, tak semestinya kita dapat ye tak?

Tapi dengan doa dan segala mala berkat, hendaklah kita berusaha tanpa putus asa, (bermadah pulak)...yang penting BMW x-series memang menguji keimanan aku. lebih dahsyat dari tengok Yvonne Strahovski atau Cobie Smulders. (ok, itu tipu)

EBS siap bagi video princess to be ni for you to watch...(credit to cik youtube)


Comments
2 Comments

2 berkata-kata:

DibaHadzim said...

bile npk post X6 trus diba bukak ! haha . suspend ! ingtkan nak kasi diba X6 tuh . muhahahaha . *joke2* ;p

sarah said...

memadukan ke memandukan encik bedak tak tejuk sangat? :p
AUDI sangat kacak kot! ^^

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping