Sunday, 13 February 2011

contest senyum Xnampak gigi...

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Huh, serius ari ini aku penat menaip, mengedit, dan mengklik serta blogwalking, tapi aku PUAS dan aku rasa hari ini aku dah join 4 contest termasuk lah yang ini...

Ok, stop mengarut, gara-gara aku dah ditag oleh cik diba yang kiut miut buat sekali lagi, aku pun join lah

http://www.emocutez.comCONTEST SENYUM TAK NAMPAK GIGI.http://www.emocutez.com

So...kepada siapa yang mahu join and syarat-syarat tersebut boleh lah you all klik site cik MUAZATUL yang sweet ni ok.

Kepada cik Muazatul yang sweet a.k.a penganjur contest ni, hamba mempersembahkan
-
-
-
-
-

as smile as possible, smile is not a crime
gambar pertama...

study hard as possible,as hard as possible,senyum
gambar kedua...

Hamba sebenarnya dah lama edit gambar ni, tapi bila dah kena tag dengan cik diba yang kiut tuh, hamba pun godeh la file gambar then terjumpa lah gambar-gambar yang tak seberapa cantik untuk cik Muazatul nilai ye...
http://www.emocutez.com

yang suka join contest



nota kaki: ups...sebelum terlupa, hamba nak bagitau due date contest ini sampai 27/2/2011 ye tuan hamba semua...
http://www.emocutez.com

Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

DibaHadzim said...

die join lah . heee !!!!!
diba kiut ?*awww tersipu2 malu* ;ppp
anyway,goodluck !:)
if menang jdn lupe kasi adiah kt diba tau :DD

cik sakdi said...

jap ehhh epul aku nak usha2 folder gambar. hahahah

atiEy_[azHa] said...

gudluck ! hehe

mesmerising_wan said...

wan pun senyum memg xnmpk gg. hehe

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping