Sunday, 13 February 2011

First hundred follower...

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Blog yang tak seberapa ini dah pun mencecah 100th follower pada pukul berapa pun aku taK tahu. Terima kasih kepada NAZAR ITO kerana sudi menjadi follower aku, thanks bro...

Thanks jugak pada cik bella yang comel (lama dah tak jumpa ko) sebab jadi 99th follower...ingat tak nak jengok or follow tadi...hee...nak buat award aku ni jahil sikit, dah tanya kat sahabat blogger kat wall facebook pun tak ada feedback. Sabar-sabar...

Ini menyebabkan aku makin berkobar-kobar nak post entry menarik untuk you all...tunggu naa...t ceq habaq...hee...

nota kaki: terima kasih daun keladi, lain kali ceq post entry lagi.... http://www.emocutez.com

==============================================

Comments
3 Comments

3 berkata-kata:

DibaHadzim said...

EBS;cool2 . congrats :)
ni nak tnye ni . heee

...Saiful... said...

tanya lah..kaunter pertanyaan dibuka 25/8..haha

bell asri said...

kui kui kui. aku cute?tenkiu2.award jangan lupe.HAHA

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping