Sunday, 13 February 2011

Contest: MY HERO


Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Kali ini aku dah pun sertai contest yang kelima setelah mendapat jemputan dari brader ISA (bukan International os Society of Automation k) melalui FACEBOOK. Walaupun tajuk contest ialah MY HERO. Tapi dengan consideration dari brader ISA ni, beliau kata heroin pun boleh jugak.
Dan berkobar-kobar lah aku nak post serta promote my WONDERWOMAN yang sangat cute ni...hee

Ha, kepada penganjur, gambar kat atas itu adalah ibu merangkap emak serta mama aku, yang sangat-sangat aku sayang...the reason why I am choosing her to be my wonderwoman is
'she will do everything to make me happy'

Walaupun bukan beliau yang lahirkan aku, tapi beliau tetap wonderwoman aku. the one and only :')

Gambar ini masa beliau sedang ber'HONEYMOON' dengan IRONMAN merangkap ayah aku dekat JOGJAKARTA, waahh heaven gitu you... aku just edit gambar ini sikit for watermark.



...yang suka join contest...


Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

DibaHadzim said...

eheh . die dh tag diba lah . hoho . kalau kite ade due hero/heroin camne ?

...Saiful... said...

HAHA...tanye penganjur ye cik diba...tang tu ceq xtau...hee

Ibnu isa said...

huhuh tq BS(bedak sejuk)... kalau ada 2 letak je 2.. hadiah tetap 1 dan ungkapan kena bawah 10 path perkataan..

DibaHadzim said...

huhu . ye2 . diba dh join . dh bg link dh . jp g tgk lah ;)

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping