Monday, 14 February 2011

Chessy wedges...love it!


Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Haa...selamat datang EBS ucapkan pada semua yang lalu lalang, yang jogging, serta yang lari pecut 100m ke blog aku yang tak seberapa ini.

Tadi aku baru je dapat CHEESY WEDGES dari cik tiqaa.

Sambil-sambil kita makan (???) cheesy wedges ni meh sini ceq cerita pasal beliau ini, beliau ini classmate ceq dalam subjek ECW, dan kami berkenalan semester lepas kot, masa tu baru balik meeting dengan ahli-ahli P'CES, jalan-jalan dengan presiden P'CES a.k.a LUQ masa tuh, then beliau ini terjumpa lah dengan cik tIqaa, yang aku ini diam je lah dengaq depa bebual. BLA BLA BLA, si luq ini ley kenal aku kat beliau...hah. terpana aku dibuatnya...huk3...

Then selepas itu, kami just senyum-senyum jelah kalau jumpa, nak tegur tak da pa nak cakap...hee..Semester baru kami rapat, (rapat je, Teman tapi mesra taw,,, tak ade lain) Aku dah janji nak belanja beliau eskim McD, sebab beliau kata beliau memang gila eskim. Tapi tadi bila kami mesej-mesej, aku yang baru balik futsal dan beliau pulak ada kat JJ(JAYA JUSCO) tengah shoping, beliau ngomel pasal ada kasut hot jual kat sana, belek-punya belek beliau tak jadi, beli dan wedges shoe yang beliau rembat, bila beliau dah kata begitu aku pun dengan perut yang lapaq walaupun kembong dengan ayaq sebab haus lepas main futsal pun teringat kan cheesy wedges KFC...
-
-
-
-


Jemput makan ye you all...haha...tadi bila jumpa beliau masih ngomel pasal kasut hot tuh...aiya...awat tak mau beli sygs oi...kang dah kena rembat padan lah muka awak tu nanti...hee...



Eh..? Dah habis dah? weyh sapa makan nih... siot tol...dah aku tengah lapaq ni depa boleh buat leceh noo...haha...tak ada lah, ni lapaq punya pasai, aku balun ja teruih.

Pada cik tiqaa, thanks banyak-banyak ye, nanti saya belanja awak eskim McD pujaan awak tuh yeh, saya pun ngidam jugak eskim tuh...seyes, hee...jangan touching ye sebab tak dapat no pujaan awak yang ke 111 tuh, dah ada orang ambil lah, blog ini makin lama makin panas, harap-harap tak akan sejuk macam bedak sejuk. Ok lah, sebelum aku mula melalut tak tentu pasal, baik aku stop sampai sini, kepala makin ting tong dek dua-dua belah kaki aku dah mula buat hal. Chalobete....

nota cheesy wedges :: cik tiqaa masih tak folo blog aku sebab nak dapat kan nombor follower cantik...haha...kiut seh...


Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

Sha Amane said...

o.O sy suke chessy wedges!! wjb beli kalu g kepsi.heh, ;)

supersaraa said...

i lovee cheesy wedges!!

xazryx said...

sakit hati aku bile ko letak gamba cheezy wedges tu .lame x mkn ! xD

hanisa sabrina said...

my fav wajib beli kalau ke kfc.
haha.
nak jugakk

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping