Monday, 14 February 2011

Penghargaan...:D

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum...

Huh, best gile main hujan tadi, dah lama kot tak mandi hujan. Tapi tuh pun sebab aku baru je main futsal dengan classmate, hari ini tak berapa perform, tapi jaringan tetap ada. Skill pulak tak menjadi sangat berbanding masa main hari Sabtu kat PACIFIC Megamall. Walau pe pun aku akan tetap naikkan prestasi dari segi skill dan finishing.
http://www.emocutez.com

Kaki aku sekarang dah macam kayu, keras semacam dek main bola dan terus kena hujan time nak balik Idaman. Sakit weyh, ada siapa sudi nak urutkan tak...? huhu
http://www.emocutez.com


=============



Berbalik pada topik, entry ini khas untuk cik yana sebab buat entry untuk EBS. Aku dah janji (ke?) nak buat restatement pasal entry beliau. Haa, kalau you all nak tahu apa yang beliau tulis, klik SINI ...

Blog beliau serius cantik, dah buat renovation, pasal aku tengok tadi tibe lain walaupun theme colour masih sama kot (ke aku yang buta).

So cik yana,
Terima kasih lah ye. Terima kasih banyak-banyak-banyak...hee
http://www.emocutez.com

notakaki: sapa nak jadi tukang urut aku ini, tolong,,,!!!

Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

yana said...

dah tak cantik lorh..sbb dah edit cam serabai sikit..hehehe...sory3..

xazryx said...

pegi downtown nk urut kaki .10 ringgit je .HAHA .

Mr. Swift said...

HAHA, aah kat downtown ade urut kaki BAIK PUNYE> :D


Mr. Swift Currently Posted : Ikhlas Untuk awak yang bergelar wanita teristimewa...

fariza zulaika said...

g cari spa mana2..kehkeh..

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping