Sunday, 27 February 2011

Kasi relax ini Ahad, no books needed...

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum.

Haa..bangun-bangun tidoq guling-guling atas katil, kasi release semua tensi dan pressure, malam semalam penat tak habis lagi terus lepak dekat uptown dengan cik buah pinggang, konon nak beli kebab je dekat depan 7E, tapi terlanjur jua ke uptown bersama beliau.Masa tengah jalan-jalan, kami pun usha la barang-barang kat situ, dah macam pasar karat, barangan antik tak terkecuali dijual kat situ, nak snap pic tak terpikir pulak aku.

Jalan punya jalan aku terpaku dengan sepasang kasut, agak menarik, berwarna hijau, tapak pun ok, smart, errmmm comfort je bahagian dalam, tapi sayang, harga beliau adalah rm150, OH TIDAK....! aku nak kasut tuhhh....=====
http://www.emocutez.com

Asics Men's AAA Onitsuka Tiger 60th Anniversary Shoes Sneakers Model # 42480
camni la kasut tuh..tapi warna hijau kelabu...semart + awesome!!!

Memandangkan financial aku tak mengizinkan, aku lupakan niat atas kasut tuh, pas kami makan dekat Nasmir, kami teruskan pengushaan ke kedai jeans. Ok, dah dapat, harga pun ok, tapi dalam wallet ada rm40 je, jeans tu RM 50, aku berkata kat brader tu aku nak pi ATM kejap, sat lagi ceq mai. Tapi bila dah sampai dekat stesen Petronas, da masukkan kad, Ok, tekan amount yang aku nak, tak keluar jugak, shit machine tu muntahkan balik kad aku dengan resit tak guna, haram jadah tol...sabar-sabar. naseb tak ramai orang n cik buah pinggang ada bersama. Aku try lagi, tak boleh pulak, kad dah betul...sighhh

Tak jadi jugak aku beli jeans tuh. Malam tu ada dua benda yang aku nak tapi tak dapat, tapi tak pa , balik main futsal petang ini aku rembat jeans tuh dulu, kasut tu agak mahal, so aku K.I.V. mana tahu ada design yang lagi awesome...kan3...

Perkara sebegini pun terjadi gak kat cik buah pinggang, dimana beliau masih mengidamkan kasut HOT, ala-ala stilleto masa shopping kat JUSCO. haha...sabar ye. kita serupa...:D

ada gak gambar ini kat google..=..="

teringat satu tragedi masa aku tengah berbual dengan cik buah pinggang semalam, masa tu kami tengah tengok MU versus Wigan. Kami berdua memang tak suka MU, tengok pun masa tuh memang kami tak tahu ada match Team setan tuh... then topik kami tertumpu pada Arsenal. Dan cik buah pinggang cuba nak sebut SAMIR NASRI tapi beliau tersebut NASMIR NASRI.

adek kepada pemilik restoran NASMIR.

Aku nak tahan gelak tapi apakan daya, terhambur juga gelak aku kat situ, dan apa lagi, badan aku jadi sasaran cubitan dari beliau...HAHAHAHAHA...(aku nak ketawa puas-puas kat sini)
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Kalau dia baca ini (gerenti dia baca punya) serius lagi aku kena tibai dengan beliau...hahahhaa
sorry dear...
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

====
Ok, berbalik pada topik, test 1 dah pun lepas, aku dah tak larat nak pikir lagi, apa yang aku buat masa test tu aku pun main bedal dan bertawakal je lah, dan hari Ahad ini aku nak release semua pressure dalam kepala dengan futsal 2jam straight. Harap-harap aku dapat perform dengan goal-goal baik dari kaki ini. hee. Apa-apa pun lab report tak boleh lupa, penting wo..due date semakin hampir, umpama kubur yang memanggil...haha...relax2. aku masih nak hidup lagi, tak kahwin lagi kot. gagaga

http://www.emocutez.com


nota kaki bola: ada bran nak lawan futsal...? mai SAFIRA SPORT CENTER PENANG....HUAHUAHUA
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
Comments
4 Comments

4 berkata-kata:

sarah said...

adik-beradik NASMIR nie memang hensem eyh? :Pp

TheChekJah said...

ada hikmah kot setiap yg terjadi... mungkin duit wat beli kasut tu boleh guna utk something else yg lebih penting.. chill..

Mama Zharfan said...

cantik kasut tu!!

salam ziarah


jom join Heartbeat!

cik sakdi said...

bek duit tu kau simpan uuntuk ulang alik balik jb. ehehe

Busuk Widget

Jom Chat..!!

Blog Ping